در حال نمایش یک نتیجه

نمایش 12 16 24

روغن بادام شیرین (جوان کننده و روشن کننده) – ۶۰ میلی لیتر – دامیثا

36,200 تومان

روغن بادام شیرین از هسته‌های بادام شیرین به دست می‌آید. این روغن از طریق فشار دادن هسته‌ها استخراج می‌شود و خواص مغذی و طبیعی خود را حفظ می‌کند.

روغن بادام شیرین دارای طعم و بوی لطیف و شیرینی است و می‌تواند در آشپزی، آرایشی و بهداشتی، و صنایع دارویی استفاده شود.

در آشپزی، روغن بادام شیرین برای افزودن طعم و عطر به غذاها، سالاد‌ها و شیرینی‌پزی استفاده می‌شود. همچنین، این روغن به عنوان یک روغن پرفایده و سالم نیز شناخته می‌شود.